Skip to content

 

 

Merken-MAG365

 

The Next Generation of Magnesium

 

The Next Generation of Magnesium

Magnesium speelt een rol bij zo’n 350 processen in het lichaam. Het draagt bij tot de instandhouding van sterke botten, is van belang voor de samenstelling van de botten en speelt een rol bij de botaanmaak. Het is van belang voor het gebit, draagt bij aan de aanmaak van cellen en weefsels, speelt een rol bij het opbouwen van lichaamseiwit, ondersteunt het energieniveau en draagt bij tot een goede elektrolytenbalans. Het draagt bij aan een heldere geest, is goed voor het geheugen en het concentratievermogen en draagt bij aan leerprestaties en leervermogen. Het is goed voor de werking van de spieren, ondersteunt de vermindering van vermoeidheid en moeheid en is goed voor het zenuwstelsel.

Zo’n 80% van de mensen krijgt echter niet voldoende magnesium binnen uit de dagelijkse voeding, zelfs niet bij het volgen van een voedingspatroon dat rijk is aan groenten, zaden en noten. Ons hedendaagse voedsel bevat door gemoderniseerde productie en bereidingsmethoden minder voedingsstoffen dan vroeger. Daarom is aanvulling met MAG365 supplementen de ideale manier om te voorzien in de dagelijkse behoefte.

De poedersupplementen van MAG365 zijn geheel vrij van vulstoffen, bevatten uitsluitend de hoogste kwaliteit ingrediënten, zijn vrij van allergenen en 100% vegan.

Wereldwijd hebben de producten van MAG365 meerdere toonaangevende awards gewonnen.

 

De MAG365 product range 

 

De MAG365 product range

Magnesium Naturel

€16,95

Magnesium Passievrucht

€16,95

Magnesium KIDS Passievrucht

€22,95

 

Magnesium BF + Calcium

€26,95

Magnesium Citroen

€16,95

 

Magnesium BF Naturel

€22,95

 

Magnesium BF Citroen

€22,95